Favoritkakor och höstväder

 
Tisdag: Praktik i åtta timmar. Hem och baka mina favoritkakor (recept här). Känns som hälften av alla mina bilder är just bilder på en himmel och en sol. Mest pga fint och speciellt nu på hösten så blir jag så glad så fort jag ser solen och en liten bit blå himmel att jag bara måste ta kort och föreviga detta. Så att sen när jag ser tillbaka på hösten 2017 kan jag se att det inte bara var mörkt och grått, det var lite lite sol ibland också. 
 
Onsdag: Praktik åtta timmar. Det har regnat hela dagen, tur jag varit inomhus. Blir hämtad av Leo när jag slutar. Åker till Biltema, Lager 157 och Elgiganten för att kolla lite. Tvättar. Är helt slut när jag kommer hem, har också ont i huvudet och funderar på att powernapa men har 100 andra viktigare saker att göra. Duscha, laga mat, äta mat och nu är jag så redo för att sova. 
 
Det är november nu. Satan va fort året gått! Bara två månader kvar av 2017, vet inte hur jag känner inför det. Och bara två dagar kvar på praktiken, sen helg (!!!) och sen tillbaka till skolan igen. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback