Ett år går fort mellan höghusen

2016. Även om det inte blev mitt år så har jag ändå fått göra så mycket kul. Kolla bara på bilderna! Jag kommer ha så mycket minnen från det här året ♥ Jag brukar alltid ha sån separationsångest i slutet av december för att jag inte vill lämna året som varit. Det har jag inte i år. Inte för att jag inte har haft ett bra år men för att jag vet att 2017 kommer att bli bättre. 
 
Vad har jag gjort 2016 då? Mitt 2016 startade i Köpenhamn där jag och Leo firade nyår. När vi sedan kom hem till Karlstad igen så skulle jag precis avsluta mina kurser som jag läste på universitetet då. I februari blev jag barngympaledare i brist på annat och i mars var jag hemma i Köping och firade Claras 18 års dag. I april började jag jobba på ett äldreboende och åkte till Ullared med släkten. I maj sprang jag vårruset och åkte till Oslo för att turista och se Mumford and Sons. I juni var vi i Göteborg över en helg för att se Håkan på Ullevi, vi var även på Lucilas student, jag började på mitt sommarschema och vi firade midsommar med svärmor. I juli jobbade jag typ hela tiden förutom en vecka då vi åkte till Jönköping/Västervik och förlovade oss. I augusti fyllde jag 20 och det firades hemma i Köping. I slutet av augusti började jag på universitetet igen. Denna gång skulle jag plugga till förskollärare. I september åkte vi till Göteborg igen över en helg för att gå på liseberg bland annat. I oktober insåg jag att jag inte alls ville bli förskollärare så jag hoppade av. Såg också Maggio live i Örebro och var en helg hemma i Köping. I november var jag i Köping igen för att vi hade 50 års fest för Mike. I december var vi i Stockholm och såg Håkan i Globen. Upptäckte serien Skam och såg tre säsonger på tre dagar. Kär. 
 
Jag brukar aldrig ha några nyårslöften nu för tiden men jag tänkte att jag skulle ha några inför 2017. Jag vet inte hur det kommer gå och det gör inget om det skiter sig efter halva året. Men jag ska prova. Dom jag har kommit på är: Läsa mer böcker. Spara mer pengar. Handla mindre onödiga saker. Kom igen idsis. 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback